Als kind tekende ik veel en was gefascineerd door het beeldverhaal. Ik legde hele verzamelingen stripboeken aan en bestudeerde deze tot in de kleinste details. Bijvoorbeeld de arceer technieken van Moebius, Hermann,  Foster, Neal Adams en vele anderen. Begin 2000 zag ik een advertentie voor een opleiding ‘Animatie, – & striptekenen’ dit was voorheen nergens in Nederland te volgen. Het was de cartoonschool van Rens Benerink in Amsterdam en daar heb ik alle technieken van het vak geleerd.
De verregaande digitalisering van de maatschappij was voor mij de aanleiding om in 2015 fulltime voor de kunst en cultuursector te kiezen. In mijn eerste ondernemersjaar werkte ik voor meer dan 35 verschillende opdrachtgevers.

Mijn ideeën slaan aan en ik leer de kunst, – en cultuursector steeds meer begrijpen. Het ondernemerschap is ook een passie van mij. Het is een voortdurende leerschool waarin ik terecht ben gekomen. De lessen krijg ik door mezelf open te stellen, van de bijzondere mensen die ik ontmoet. Een van de dingen die ik heb geleerd is, de gevoeligheid van anderen te erkennen en respecteren.

 

Voor vrij werk zie mijn portfolio op Kunstinzicht:   http://www.kunstinzicht.nl/kunst/adres/14414/info.html

Meer over mij kun je zien hieronder: