Een HTM tram is al door menig kunstenaar op canvas gezet. Maar een HTM tram zelf als canvas is nog niet eerder gedaan door een kunstenaar.
Tenminste tot nu, want met gepaste trots melden wij dat Rames overeenstemming heeft met HTM om een tram te mogen beschilderen.
En dat niet alleen de tram wordt na het beschilderen in de dienstregeling opgenomen en gaat minstens een maand lang rondrijden door maar liefst drie gemeenten, Den Haag, Rijswijk en Delft !

De tram als Crowd Canvas betekent dat er door Rames een lijnenspel wordt geconstrueerd op de tram. Dit ontwerp wordt door het publiek in 1 á 2 dagen beschilderd. Het thema van het ontwerp wordt afgestemd op samenwerkende partijen.

Er zijn samenwerkingsmogelijkheden met andere partijen bij dit unieke schilderproject. De samenwerkende partijen moeten financieel voldoende daadkracht hebben en bovendien een raakvlak cq interesse hebben in de kunst en cultuur sector.
Strikt commerciële bedrijven zijn in principe uitgesloten van samenwerking.

Rames: “Met dit project maak ik de voor mij beoogde impact die ik graag als kunstenaar wil maken. De voordelen van deze impact werkt door voor elke participant in dit droomproject!”

Voor meer informatie kan onderstaand online formulier worden gebruikt: